Шеф Силвена Роу с култови реплики за храната и половия акт - ето кога сексът е пълен провал

Акценти

Шеф Силвена Роу с култови реплики за храната и половия акт - ето кога сексът е пълен провал

36839
на 06.03.2021
Шеф Силвена Роу с култови реплики за храната и половия акт - ето кога сексът е пълен провал
Автор:   ПИК

Шеф Силвена Роу, която от 3 години журира в "Мастър Шеф", е известна със страстта си към здравословната храна. Ексцентричната блондинка много внимава какво слага в устата си, а благодарение на виртуозните си умения в кухнята и в ресторантите й, и на собствената й трапеза се сервират само и изключително продукти и блюда с доказани ползи за човешкото здраве.

препоръчано

Шеф Роу обаче откри интересна зависимост между храната и качеството на секса. По нейни думи интимността между двама души се разваля заради пържените храни. 

"От пърженото не може да се чувстваш секси. Почват газове, киселини, битки в стомаха. Последното, което искаш е да правиш секс. А сексът е и финес - трябва да се движиш. Ако сте хитри, най-голямото удоволствие е да изразходиш калориите по този начин. Представете си - надумкаш се с яхния, кебап, ориз и кюфтета. И си мислиш, че после ще правиш секс. Но мозъкът е изморен! Искаш да спиш. Не е нужно храната да е скъпа и претенциозна, за да е секси. Може да е шопска салата, но да е с най-вкусните крастивици и домати, които си ги имаме в България, и да настържеш хубаво българско сирене и само зетхин му сложи. Ако ще правиш секс, по-добре не слагай чесън", съветва шеф Роу в интервю пред столичен седмичник.

свързани новини

"С предавания като "Мастър Шеф" направихме професията секси. Самата храна е легална форма на секс - като оргия, в която всеки може да участва, без да е пошло, грубо и арогантно. Хубавата храна е като секса - двете вървят ръка за ръка. Един мъж, който готви, дръж го, стискай го. Вторият ми син е феноменален. От шест години има гадже и му казвам: Тя няма къде да отиде. Как ще остави мъж, който й готви?". Аз готвя страхотно, а той е по-добър от мен", добави Силвена Роу.

Сподели:
Бомба x
Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Народът каза - избра мен и ГЕРБ! Предлагам Даниел Митов за премиер, а Караянчева - за председател на парламента (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Народът каза - избра мен и ГЕРБ! Предлагам Даниел Митов за премиер, а Караянчева - за председател на парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 52
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това