Шикозе Удоджи: ЦСКА ме спря за Блекбърн с шантаж! Мафия...

Футбол

Шикозе Удоджи: ЦСКА ме спря за Блекбърн с шантаж! Мафия...

8830
на 10.04.2014
Шикозе Удоджи: ЦСКА ме спря за Блекбърн с шантаж! Мафия...
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият нападател на ЦСКА Шикозе Удоджи коментира армейците пред беларуското списание "Офсайд". Нигериецът намекна, че в България се краде много.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Когато играех за ЦСКА, си купих BMW Х6. Живеех в квартал, в който шест човека имахме такъв автомобил. На всички ни ги откраднаха. На един даже разбиха гаража, свиха му Х6 и оставиха на негово място Х5. Ето това е заменка", споделя през смях Удоджи.

"С младежкия отбор на България играхме контрола с Гърция през 2007 г. Представих се добре и вкарах два гола. Имаше скаути от Англия. Те ме харесаха и бях поканен в Блекбърн. Там останаха доволни от мен и бяха готови да ми предложат договор. Прът в колелото обаче сложи ЦСКА. Беше ми казано, че ако не подпиша договор за 4 г. с тях, ще остана без българско гражданство. По-късно с помощта на адвокати си взех паспорта. Оказа се, че в момента, когато ЦСКА са ме шантажирали, документите ми вече са били готови. Мафия…", добавя бившата звезда на Вихрен.


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК