ГОРЕЩО
ИЗВЪНРЕДНО! Известен адвокат прати писмо до СГС - поиска любимият съдия на Киро да си направи отвод по делото за заплахите срещу Йоловски
Спортът променя тялото и ума
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Депутатите от ДПС-Ново начало с мерки срещу нелегалния пазар на горива, в полза на допълнителни приходи в бюджета
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Вторият вариант на Бюджет 2026 влезе в Комисията по финанси - одобриха този на ДОО. Асен Василев и Сабрутев пак обърнаха заседанието на шеги и закачки (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
Проф. Михаил Константинов ПОПАРИ политическите мераци на Радев: Клел се е да бъде обединител на нацията - всичко друго ще бъде престъпление
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 500 г агнешко месо, 500 г агнешки черен дроб, було, 300 г чревца,125 г масло, сол, червен пипер, черен пипер.
препоръчано
Начин на приготвяне: На голям шиш се нанизват парчета от черния дроб, като се редуват с парчета агнешко месо. Предварително всичко е посолено и поръсено със сол, черен и червен пипер. След като нареждането приключи, шишът се увива 2-3 пъти в булото и отгоре се усукват суровите чревца. Намазва се с масло и се върти на жар, така че да се опече равномерно.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1286169
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
303358
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
271785
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
108722
на 26.04.2021


