ШОКИРАЩА ПРОГНОЗА: Проф. Константинов пресметна по формулата "Меркел" - коронавирусът ще убие 150 000 българи за година

Животът днес

ШОКИРАЩА ПРОГНОЗА: Проф. Константинов пресметна по формулата "Меркел" - коронавирусът ще убие 150 000 българи за година

134166
на 12.03.2020
ШОКИРАЩА ПРОГНОЗА: Проф. Константинов пресметна по формулата Меркел -  коронавирусът ще убие 150 000 българи за година
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Италия е 4 пъти по-заразена от Китай с коронавируса и има 5 пъти по-голяма смъртност от Китай. Китай е на 9 място по смъртност на глава от населението. В Италия са починали 1,5 души на 100 000 души население. Това коментира пред Би Ти Ви математикът проф. Михаил Константинов на въпрос какви са числата на коронавируса и как се разпространява болестта по света.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

"Виждате какво става - катастрофа в Швейцария, катастрофа, в Норвегия, близо до катастрофа за Франция и Германия", добави той.

"Най-лошите прогнози са, че 80% от населението ще бъде заразено. Меркел каза, че до 1 година от коронавируса ще умрат 1,5 млн. германци. Тя го каза в проценти, аз ви го казвам като цифра", коментира професорът.

"Можем да кажем, че аналогичното число за България е 150 000 хиляди", обяви Михаил Константинов, а на реакцията на Антон Хекимян, че това не е сигурно и че не можем да кажем, че 150 000 българи ще загинат за една година, професорът заяви: "Не можем, разбира се. Никой не може да го каже, но г-жа Меркел го каза.

"Темпото на разпространение на разаразата е безпрецедентно. Хората трябва да се стегнат много и да внимават какво правят. Лекарите трябва да знаят, че са война", добави той.

"Трябва да се запечата външната граница. В момента има опасност в България да влязат хора, които не са си мили никога в живота ръцете", заключи матемтикът.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК