ШОКИРАЩА СМЪРТ: Огромна риба удари в гърдите мъж и го уби

СВЕТЪТ ДНЕС

ШОКИРАЩА СМЪРТ: Огромна риба удари в гърдите мъж и го уби

17530
на 16.08.2020
ШОКИРАЩА СМЪРТ: Огромна риба удари в гърдите мъж и го уби
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

56-годишен рибар е загинал в Австралия, след като е бил ударен от риба, скочила в лодката му, съобщи полицията в събота, цитирана от АФП и БГНЕС.

препоръчано

"Човекът е ловил риба със семейството и приятелите си на пристанището в Дарвин, когато е бил ударен в гърдите от голяма риба", заявиха от полицията. Хората върнали пострадалия на брега, където парамедици са му оказали първа помощ.

"За съжаление мъжът почина", казаха от полицията. „Изглежда това е нелеп инцидент, който е изключително притеснителен за хората в лодката и семейството и приятелите на мъжа.“

Не се съобщава за какъв вид риба става въпрос.

При подобен инцидент в същия район през 2018 г. жена едва оцеля по време на риболов, когато гърлото й беше прерязано от риба.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК