Шокиращи подробности за катастрофата в подлеза „Шипка” във Варна

Инциденти

Шокиращи подробности за катастрофата в подлеза „Шипка” във Варна

17417
на 23.09.2015
Шокиращи подробности за катастрофата в подлеза „Шипка” във Варна

18-годишен младеж е изпреварвал на абсолютно забранено място без никаква видимост и се е блъснал челно в насрещно движеща се кола

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След вчерашната жестока катастрофа в автоподлеза на ул. „Шипка” във Варна, днес от полицията разкриха шокиращи подробности. 

препоръчано

18-годишен младеж е изпреварвал на абсолютно забранено място без никаква видимост и се е блъснал челно в насрещно движеща се кола с невинни хора. 

Да се отнеме книжката на това момче за цял живот е задължително. 

Ще бъде спасен неговия живот, но още по-важно и живота на други невинни хора.

Ето какво разкриха от полицията пред Петел.бг:

Водачът на Л.А. „Опел” В.М. (18 г.) от Варна, при наличието на пътна маркировка, забраняваща изпреварване на автомобили, извършва маневра за изпреварване на Л.А. „Ауди” и блъска насрещно движещ се Л.А. „Фолксваген”, след което се блъска и в изпреварвания Л.А. „Ауди”.

Вследствие на инцидента е пострадал водачът на първия автомобил, който получава контузии на ляво рамо и ляв глезен, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК