ШОКИРАЩО: Бивша съпруга на известен фотограф набута тампони в устата на болното си дете и го задуши

ТОП 2

ШОКИРАЩО: Бивша съпруга на известен фотограф набута тампони в устата на болното си дете и го задуши

26205
на 27.01.2021
ШОКИРАЩО: Бивша съпруга на известен фотограф набута тампони в устата на болното си дете и го задуши
Автор:   ПИК

40-годишна майка се призна за виновна в непредумишленото убийство на детето си, след като е набутала в устата му тампони и го е оставила да се задуши, пише Дейли Мейл.

препоръчано

Олга Фрийман, която е бивша съпруга на звездния фотограф Дийн Фрийман, се е борила да отглежда сама през последните месеци 10-годишния й син Дилън, който е страдал от рядко заболяване - Синдром на Коен. Заболяването представлява генетично разстройство, което се характеризира със забавено развитие, включващо инвалидност, умалена глава, слаби мускули и други видими увреждания.

Пред съда майката признава, че при един от поредните психически сривове на своя син, който е страдал и от аутизъм, е набутала тампон в устата му и го е оставила да лежи и да се задушава до своите играчки в трапезарията на апартамента им в Актън, Западен Лондон.

Майката споделя още, че през последните месеци всячески се е борила и е полагала грижи за сина си, който е посещавал специално училище пет пъти дневно, но по време на първия локдаун училището е било затворено и детето е оставено изцяло на нейните грижи. За семейството е работил и специалист, който помагал за отглеждането на 10-годишния Дилън, но той също се отказал, тъй като работата била много отговорна и стресираща.

По време на делото Олга Фриймън се включи в съдебното заседание чрез видео връзка от психиатрично отделение и призна вината си за непредумишлено убийство. Нейният защитник адвокат Джейн Бикерстран добави, че по време на трагичния случай тя е страдала от депресивно заболяване с психотични симптоми.

Присъдата на майката ще бъде обявена на 11 февруари.

Превод: ПИК

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това