ШОКИРАЩО! Бившият главен мюфтия със страшни разкрития: Радикален ислям може да се проповядва в над 600 джамии у нас

ГОРЕЩО
БОМБА В ПИК! Ето го брачния договор на Бойко Рашков, най-богатия политик! Съпрузите поделят рекордните 19 имота. Резиденция в София с 12 бани, басейн и фитнес, част от резиденция на морето с 6 бани, два джипа, две къщи в Стара Планина, влог от 750 000 лв. остават за министъра (УНИКАЛНИ ДОКУМЕНТИ) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ДАНС започна проверка в Община Варна, души около боклука на морската столица ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Премиерът на Радев в нова гонка с медиите - закри важно заседание със синдикатите. ТЕЦ "Марица-изток" 2 на колене, синдикалните лидери категорични: Няма да се съгласим миньорите да станат берачи на лавандула (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) Валентина Маджарова е избрана за шеф на спецпрокуратурата 
Животът днес

ШОКИРАЩО! Бившият главен мюфтия със страшни разкрития: Радикален ислям може да се проповядва в над 600 джамии у нас

9406
на 23.10.2017
ШОКИРАЩО! Бившият главен мюфтия със страшни разкрития: Радикален ислям може да се проповядва в над 600 джамии у нас
Автор:   ПИК

Задълженията на мюфтийството към НАП са над 6 млн. лв. Те не са си плащали данъците на притежаваните от тях имоти и ниви. Това разкри пред Нова телевизия бившият главен мюфтия в България Недим Генджев.

препоръчано

"Имами и мюфтии от Турция идват да работят в България. По закон трябва да са до 10 на година, а през 2013 и 2014 година идват по 14-15 души. Тези хора работят у нас, а възнаграждението им се заплаща от турската държава. Това трябва да се забрани, защото тези хора не знаят дори български език", разкри той.

"Някои от тези мюфтии бяха изгонени, защото проповядваха радикален ислям", каза още бившият главен мюфтия.

"666 джамии в България са затворени, защото не се плащат заплати на имамите и те избягаха да работят в чужбина. В тези джамии може да влезе радикален ислям", отсече Недим Генджев и добави: "Хиляди мигранти идват у нас и те могат да проповядват радикален ислям в затворените джамии."

"Главният мюфтия Мустафа Алиш слугува на друга държава. Семейството му живее в Турция", коментира той.

По думите му парите за партия ДОСТ идват от Турция.

Сподели:
Бомба x
Как да ядем картофи и да не дебелеем Как да ядем картофи и да не дебелеем
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд Земеделие: Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 315
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това