ШОКИРАЩО В ПИК: "Академик" Денков е премиер в оставка. Кликата на Васко Ухото изпадна в паника, а крадлата на ток Белобрадова...

Епицентър

ШОКИРАЩО В ПИК: "Академик" Денков е премиер в оставка. Кликата на Васко Ухото изпадна в паника, а крадлата на ток Белобрадова...

238364
на 04.11.2023
ШОКИРАЩО В ПИК: Академик Денков е премиер в оставка. Кликата на Васко Ухото изпадна в паника, а крадлата на ток Белобрадова...

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кликата, която издигна Васил Терзиев - Ухото за кмет на София, изпадна в паника и започна да ръси расистки лозунги и да сипе откровени обиди по адрес на кандидата на народа Ваня Григорова.

Жалка гледка. Розови либерал-фашизоиди!

Тези, които години наред плямпаха за демокрация, евроатлантизъм, толерантност и се представяха за "безкомпромисни" поборници за човешки права, си показаха изстинската човеконенавистническа и хомофобска същност. Безпомощни жалкари и демагози!

Точно тези, които системно етикираха всеки дръзнал да постави под съмнение високия им безупречен морал, се удавиха в собствената си помия. Ухото ще сподели съдбата на довчерашният си идол и кумир Зеленски - забвение и презрение. "Sic transit gloria mundi"......

Общинският съветник от ДБ Калановски обясни вещо в стил Менгеле, че: "Генната смесица от различни етноси ражда красиви хора".

Страхотен е нали? Колко остроумно.

Някаква си Белобрадова, депутатка от ДБ, която всъщност е най-обикновена крадла на ток, изпадна в откровение и разясни, че около Григорова миришело на "кюмюр". А около нея естествено само...няма да казвам какво.

И за капак "прославеният" по цял свят академик Денков, който в сряда ще е премиер в оставка, ме сравни с Бай Ганьо и Андрешко! Абе, Денков, ти пита ли Пеевски преди да изплещиш токова глупости? Точно ти ли намери за удачно да излизаш и публично да обиждаш толкова много хора, защото не са гласували за лицемерите, които те предложиха за премиер, влизайки в престъпен сговор с уж смъртинят им враг Борисов?

Ако наистина търсиш и искаш да видиш образа на Андрешко, просто погледни в огледалото - той ще те погледне право в очите оттам. Следващия път, когато се появяваш пред нас, си сложи един червен нос, вместо червената точка в ъгъла на екрана, която неизменно трябва да присъства при всяка твоя публична проява, защото може би гледат и деца...

Ето затова ще бъдат пометени в неделя, и то навсякъде, не само в София! Най-обикновени нещастници, и то доста заобленки и глуповати, но за сметка на това хиперактивни и арогантни.

На 5-и си струва човек да отиде и да гласува, само за да се наслади на пресконференцията след вота, на която според мен ще се появи единствено ухиленият случайник Кирчо Петков.

Искам да им видя посивелите физиономии - живея за този миг! Само си ги представете...тихи, кротки, смирени...ще гледат като купени кученца в кашон.

Страхил Ангелов

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се за преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се за преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК