ШОКИРАЩО: Главният архитект на Елин Пелин отвлича брутално детето си от бившата си жена (ВИДЕО 18+)

Крими

ШОКИРАЩО: Главният архитект на Елин Пелин отвлича брутално детето си от бившата си жена (ВИДЕО 18+)

51454
на 31.07.2020
ШОКИРАЩО: Главният архитект на Елин Пелин отвлича брутално детето си от бившата си жена (ВИДЕО 18+)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Главният архитект на Елин Пелин, назначен лично от кмета Ивайло Симеонов, е уловен във видео как напада възрастна жена и дете. Борислав Кръстев се впуска към бившата си жена Катерина и майка й, за да изтръгне от ръцете им невръстното момиченце. Чуват се детски писъци. Грозната гледка не продължава дълго, архитектът успява да отвлече собственото си дете посред бял ден.

препоръчано

Видеото е от охранителни камери. 

Жители на Елин Пелин съобщиха пред медията ни, че са подложени на системен тормоз от служители на общината и в частност от кмета на града Ивайло Симеонов.

Нека припомним, че Ивайло Симеонов днес е едно от лицата на протеста срещу правителството, който стои рамо до рамо с Румен Радев, а партията от която е избран е коалиционен партньор на същото това правителство.

Читатели на медията ни питат как това видео кореспондира със слогана под който застава Ивайло Симеонов: “Мутри вън”. Или по- скоро мутрите в управлението на община Елин Пелин се готвят усилено да станат част от служебния кабинет на Румен Радев В община Елин Пелин отдавна се говори за едноличното управление на кмета, който по време и на двата си мандата не стори нищо за града и жителите му, но явно това не това е неговата цел.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК