Вход
София
Времето в София 8 o C

ШОКИРАЩО: Задържаха момче за убийство в Казанлъшко! 13-годишно момиче е издъхнало след намушкване с нож в гърдите

ШОКИРАЩО: Задържаха момче за убийство в Казанлъшко! 13-годишно момиче е издъхнало след намушкване с нож в гърдите

на 25.10.2020
33854
0
ШОКИРАЩО: Задържаха момче за убийство в Казанлъшко! 13-годишно момиче е издъхнало след намушкване с нож в гърдите
Автор: ПИК
25.10.2020
0
33854

Шокиращо престъпление потресе Казанлъшко. Вчера в МВР-Казанлък чрез телефон 112 е получено съобщение от Р.З. от с.Скобелево, общ. Павел Баня, че доведената му дъщеря Д.Г., на 13-години, е намушкана с нож в гърдите в двора на къщата им, съобщиха от Окръжна прокуратура Стара Загора.

Пристигналият на място екип на полицията е установил лицето Т.И. на 14-години от с. Скобелево, за когото е установено, че след спор с Д.Г. в двора на къщата на доведеният ѝ баща, я е намушкал с нож в областта на гърдите. При транспортирането на Д.Г. от екипа на Спешна помощ към гр. Казанлък, същата почива в линейката.

Т.И. е задържан по Закона за МВР за срок до 24 часа и по случая е образувано досъдебно производство по реда на чл.212, ал.2 от Наказателно процесуалния кодекс (НПК), като предвид непълнолетието на извършителя, съгласно чл.194, ал.1, т.1а от НПК разследването се провежда от следовател от Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура-Стара Загора.

Надзора и ръководството на разследването се извършва от Окръжна прокуратура-Стара Загора. Назначени са съдебно-медицинска, психолого-псхиатрична и ДНК експертизи, и предстои днес – 25.10.2020г. Т.И. да бъде привлечен като обвиняем за престъпление по чл.116, ал.1, т.4 във връзка с чл.115 във връзка с чл.63, ал.1 от Наказателния кодекс – за умишлено убийство на малолетно лице.

След привличането на лицето като обвиняем, същият предстои да бъде задържан с постановление на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура-Стара Загора за срок от 72 часа, с оглед внасяне на искане в съда за вземане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

 

 

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22708
архив

Бабичка продава ябълки на пазара. От време на време подвиква:
- Ябълки от Чернобил! Ябълки от Чернобил...
Един човек я пита:
- Абе, бабе, ти луда ли си с тия ябълки от Чернобил? Кой ще ти ги купи?
- А-а-а, купуват, чедо, купуват. Я за тъща, я за свекърва...

x
САМО В ПИК TV: Изплува тайната и невъзможна любов на Мариан Вълев-Куката (ВИДЕО)
x
11-те правила за връзка тип „просто секс"
x