ШОКИРАЩО: Малолетни хулигани обраха голям магазин за играчки в Пловдив

Региони

ШОКИРАЩО: Малолетни хулигани обраха голям магазин за играчки в Пловдив

14551
на 04.09.2020
ШОКИРАЩО: Малолетни хулигани обраха голям магазин за играчки в Пловдив
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Преди дни в Шесто РУ е постъпил сигнал за извършена кражба на стоки и играчки от магазин на търговска верига "Хиполенд" , а по случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Кражбата е извършена през нощта чрез взломяване на витринно стъкло на магазина, счупено с хвърлен камък .

препоръчано

От проведените оперативно издирвателни мероприятия са установени и задържани извършителите на престъплението - Б. В. на 15 години , без криминални прояви и 8-годишния А. Г.

Двете момчета са от пловдивския квартал Столипиново. Материалите по разследването са докладвани на Районна прокуратура Пловдив, а по случая се очаква да започне работа местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към община Пловдив.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК