ШОКИРАЩО МЕЛЕ: Метежниците потрошиха кола на жена с деца на Румънското посолство - хлапетата пищят в истерия от ужаса! (Видео 18+)

Политика

ШОКИРАЩО МЕЛЕ: Метежниците потрошиха кола на жена с деца на Румънското посолство - хлапетата пищят в истерия от ужаса! (Видео 18+)

213316
на 17.08.2020
ШОКИРАЩО МЕЛЕ: Метежниците потрошиха кола на жена с деца на Румънското посолство - хлапетата пищят в истерия от ужаса! (Видео 18+)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Млада майка с двете й деца е попаднала в лапите на агресивните метежници, които достигнаха и блокираха тази вечер незаконно кръстовището на румънското посолство. Зловещи кадри показват безредици в района.

препоръчано

Майката е минавала с колата си оттам, но е попаднала в блокадата, децата са се разпищяли в колата, на мястото е пристигнала полиция. Агресорите са удряли с пръти по колата и са потрошили и задното, и предното стъкло, което е довело децата до истерия. Едното от хлапетата на задната седалка е почти бебе.

"Имам право на свободно придвижване, а тук търпя 40 дни ограничения", бясна бе майката на децата с колата. При разговора й с журналисти, озверелите лумпени хвърлиха по нея предмет и закрещяха: Ууууууу.

След намесата на полицията за разпит са отведени няколко метежници, но и жената, която е обвинена, че била ранила блокададжиите с колата си.  

По-рано, на същото кръстовище, политологът Стойчо Стойчев също е направил опит да премине и да се прибере, но е бил посрещнат от групата агресори, които са удряли капака на колата му, а полицията се е намесила и е помогнала да се спаси от агресивните типове.

"На път за вкъщи се натресох на “гражданското неподчинение” пред румънското посолство. Банда нагли нахалници ми размахваха пръсти и крещяха, че трябвало да се съобразявам с гражданското им неподчинение. Тогва аз им зявих, че в знак на гражданско неподчинение, няма да се съобразявам с тяхното и взех да минавам през една лента от гащи и сутиени, разпъната през пътя. Докато чевръст младеж бързаше да си дръпне колелото, през което щях да мина щото беше захвърлено демонстративно насред пътното платно, неподчиняващите се взеха да викат полиция. Полицията, видите ли, трябвало да ме накара мен, починяващия се на закона и реда, да се съобразя с тяхното демонстративно нарушаване на реда.

ВРЪХ НА НАГЛОСТТА И БЕЗОЧИЕТО. Разбира се някакви анонимни отрепки, подличко прикривайки се в тълпата отправиха немалко обиди към моята скромна персона, но никой не извади доблест да се покаже та да премерим аргументи. Малодушни комплексарчета...

Дойде полицай, пълен респект за спокойствието и адекватната намеса. Вместо да ни обърше по един шамар на всички, като започне с мен, помоли да обърна и в насрещното да се изнеса от местопроизшествието. Докато си тръгвах чух скандирания “Ушев пе*ераст”...

Абе, моралните, това ли е отношението към хората, които ви пазят?!?", пише Стойчев и публикува и видео от атаката срещу него. 

На място вече има жандармерия, жената с двете деца е спасена и ситуацията е спокойна.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО) Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК