ШОКИРАЩО: Пол Погба изплака: Приключих, мъртъв съм... вече не съществувам (ВИДЕО)

Световен футбол

ШОКИРАЩО: Пол Погба изплака: Приключих, мъртъв съм... вече не съществувам (ВИДЕО)

45002
на 23.06.2024
ШОКИРАЩО: Пол Погба изплака: Приключих, мъртъв съм... вече не съществувам (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В последната си изповед Пол Погба шокира футболния свят с изказването си. Както знаете, французинът е наказан за четири години. Погба заяви, че се отказва от футбола.

препоръчано

През зимата халфът бе отстранен за четири години заради допинг, а сега няколко дни по-късно даде интервю, в което призна, че е бил силно повлиян от създалата се ситуация.

"Приключих, мъртъв съм... Пол Погба вече не съществува", каза 31-годишният французин в интервю във видео, разпространено в социалните мрежи.

В кариерата си Погба носеше фланелката на Ювентус и Манчестър Юнайтед, клубове, с които спечели титли в Италия и Англия. Не трябва да се забравя, че той беше част от френския национален отбор, който спечели Световното първенство в Русия през 2018 г.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК