Шок в Кърджалийско: Откриха четири замръзнали трупа

ЧАС ПИК

Шок в Кърджалийско: Откриха четири замръзнали трупа

11154
на 12.01.2016
Шок в Кърджалийско: Откриха четири замръзнали трупа
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Четири замръзнали трупа шокираха полицията в Кърджали. В района на автогарата в областния център е било открито замръзналото тяло на 48-годишен мъж. При огледа не са открити следи от насилствена смърт. Мъртва у дома си, замръзнала от студа, е била намерена 90-годишна старица. Тя с дни наред не излизала от дома си, в неделя екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ влезли в жилището й, където открили трупа й.

препоръчано

Замръзнало тяло на 61-годишен мъж е бил открит в землището на село Тихомир в неделя около 10 часа. В кърджалийската болница било установено, че мъжът е починал от измръзване.

 

Бялата смърт застигнала и 70-годишният Мехмед от село Птичар, известен с прякора си Бако.Той имал навика да се черпи с приятели след като вземе пенсията. Така направил и в петък, но докато се прибере вкъщи замръзнал, Намерили го на сутринта вкочанен.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета Желязков: Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета "Желязков": Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК