Шок в чалгата: Ето какво се случи с Инстаграма на Емилия...

ЧАС ПИК

Шок в чалгата: Ето какво се случи с Инстаграма на Емилия...

19970
на 11.06.2021
Шок в чалгата: Ето какво се случи с Инстаграма на Емилия...
Автор:   ПИК

Какво се случва с Емилия, питат се феновете на фолкдивата през последните часове. След като вчера певицата сподели снимки на новата си прическа, днес няма и помен от стотиците ѝ снимки в профила ѝ в Инстаграм.

препоръчано

Каква е причината за мигновеното изчезване на звездата от социалните мрежи не е известно, но всички кадри, споделени от нея, вече са заличени. Профилът на Емилия все още е активен, въпреки че са изтрити всички снимки, които е споделяла, както и тези, на които е отбелязана от други потребители. 

Дали е решила да се оттегли от интернет пространството, или може би профилът ѝ е жертва на хакерска атака - можем само да предполагаме.

Факт е обаче, че Фейсбук профилът й е активен и в него са отбелязани както предстоящите й участия, така и личните моменти от живота й.

Емилия буквално до вчера използваше Инстаграм, за да сподели всекидневно с почитателите си какво се случва с нея, когато не е на сцената. Инстаграм бе и мястото, на което певицата демонстрираше редовно обичта си към близките и най-вече към любимия ѝ Жорж Башур, пише "Уомън.бг".

Сподели:
Бомба x
Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на Орлов мост (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на "Орлов мост" (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това