ШОК! Заловиха пиян и дрогиран шофьор да вози деца

ЧАС ПИК

ШОК! Заловиха пиян и дрогиран шофьор да вози деца

15595
на 10.06.2018
ШОК! Заловиха пиян и дрогиран шофьор да вози деца
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

От сутринта във Варна се провежда акция на КАТ за проверка на алкохол на водачите. При рутинна проверка полицаите установили пиян и дрогиран шофьор на автобус да вози деца, съобщават от МВР.  Алкохолната проба на водача отчела 1,27 промила алкохол.

препоръчано

Около 8.30 тази сутрин при извършване на задължителна полицейска проверка на автобус "Еос", собственост на частна фирма, потеглящ за ученическа екскурзия, е установено, че водачът му (на 41 г. от Варна) е употребил алкохол с концентрация 1.27 промила в издишания въздух.

По-късно при направените допълнителни тестове, е констатирано, че освен алкохол мъжът е употребил и наркотични вещества. След проверката полицаите се свързали с фирмата, за да пратят друг шофьор, който да поеме курса, а виновният водач е арестуван. На място е извикан и екип на ДАИ, който ще проучи фирмата, която е поела превоза.

41-годишният водач на автобуса е задържан за срок до 24 часа, по случая е образувано досъдебно производство.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК