ШОК! Заплашиха със смърт директора на "Военна полиция"

Епицентър

ШОК! Заплашиха със смърт директора на "Военна полиция"

158852
преди 5 часа
ШОК! Заплашиха със смърт директора на Военна полиция
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Отправена е заплаха за живота на директора на служба „Военна полиция“ бригаден генерал Ивайло Сотиров. Това твърди бТВ, като се позовава на източници в Министерството на отбраната.

препоръчано

Ивайло Сотиров е на 19 септември 1967 г. в София. От 2017 г. е заместник-директор на служба „Военна полиция“. През 2018 г. завършва стратегически курс във Военната академия в София.

Получава званието си полковник на 24 февруари 2015 г. От 28 януари 2021 г. със заповед ОХ-70 от 27 януари 2021 г. на министъра на отбраната изпълнява функциите на директор на служба „Военна полиция“. С указ № 191 от 30 юли 2021 г. е назначен за директор на служба „Военна полиция“ и удостоен със звание „бригаден генерал“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса
ПИК TV x
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! ППДБ и Спаси София провалиха извънредното заседание за задръстванията, общинските съветници на ГЕРБ са бесни (ВИДЕО) ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! ППДБ и "Спаси София" провалиха извънредното заседание за задръстванията, общинските съветници на ГЕРБ са бесни (ВИДЕО)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК