ШОК И УЖАС! Наш евродепутат ексклузивно от Скопие: Тук е адът на земята!

Балкани

ШОК И УЖАС! Наш евродепутат ексклузивно от Скопие: Тук е адът на земята!

17439
на 08.08.2016
ШОК И УЖАС! Наш евродепутат ексклузивно от Скопие: Тук е адът на земята!
Автор:   ПИК

Има отнесени къщи, изоставени автомобили, разрушени пътища и разплакани фамилии, обяви Андрей Новаков

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Истински ад е тук, намирам се в най-сериозно пострадалия от потопа квартал в Скопие, квартал "Стойковци", тук гледката е страховита, отнесени пътища, отнесени къщи, разплакани семейства, трудно е да виждаш толкова страдание.

препоръчано

У нас в Мизия бе страшно, но това, което виждам тук е потресаващо. Това съобщи преди минути евродепутатът Андрей Новаков, който тази нощ замина като доброволец в Скопие, съобщава Струма.ком.

"Заедно с мой колега депутат донесохме бензин за техниката, която изпомпва водата, донесохме и питейна вода. Има семейство, чийто дом е наводнен, до преди час отводнявахме една от стаите, за да има къде да се настанят. Трагедията е страшна, хората са покрусени и измъчени, просто нямам думи", каза депутатът.

Връзката ни се разпадна, тъй като почти няма покритие на телефоните, няма никакъв интернет, каза Новаков. Припомняме, че два дни в Скопие се борят с водния ад. Потоп удави района, подобни дъждове местното население не помни.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК