ШОК: Тялото на удавник изплува на Северния плаж в Бургас

Региони

ШОК: Тялото на удавник изплува на Северния плаж в Бургас

18519
на 10.08.2024
ШОК: Тялото на удавник изплува на Северния плаж в Бургас
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Морето взе поредната си жертва. Рано тази сутрин е било открито тялото на мъж, на средна възраст, на Северния плаж в Бургас. За това сигнализира читател на "Флагман", който е бил край брега, когато на място са пристигнали полицейски служители. 

препоръчано

Удавникът е изваден на брега от плажуващ, който сутринта, докато се разхождал, се натъкнал на неприятната находка.

Мъжът е бил облечен с шорти и с обувки, останалите му вещи били на близкия шезлонг. Не е ясно какво го е накарало да влезе в морето. 

По време на плажа има много хора, някои от тях са работници от близките заведения, а други използват прохладното време за разходка и джогинг. 

Тялото на мъжа все още е на брега на Северния плаж. Полицейски служители установяват самоличността му. Не е изключено да е употребил алкохол преди да влезе в морето. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ЦИК с инструкция към кметове и областни управители: Унищожете старите хартиени ролки за машините (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ЦИК с инструкция към кметове и областни управители: Унищожете старите хартиени ролки за машините (ВИДЕО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК