ШОУ В ПИК: Вижте пълния крах на "Промяната" заради Миро Баджото на Лена в...(СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

ШОУ В ПИК: Вижте пълния крах на "Промяната" заради Миро Баджото на Лена в...(СНИМКИ)

273906
на 22.09.2022
ШОУ В ПИК: Вижте пълния крах на Промяната заради Миро Баджото на Лена в...(СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Пълен провал се очертава да претърпи “Продължаваме промяната“ в Ямбол заради недолюбвания в града Мирослав Иванов. На неговите предизборни сбирки не идва никой – само листата и още четири-пет човека – техни роднини, твърдят читатели на агенция ПИК от района.

препоръчано

Уж годеникът на Лена Бориславова стана за смях в родния си град заради парапета и рогата, които тя му сложи с лидера на партията Кирил Петков. Той е най-одумваният в Ямбол, а семейството и роднините му се срамували от цялата гавра.

“Какъв мъж е да търпи изневярата на бъдещата си жена? Той е прикривал тази връзка и е предател. На такъв човек не може да се вярва. За нас хората в Ямбол това е лъжец и срам за града и семейните ценности“, коментират местните в социалните мрежи. 

За послушния Мирослав обаче няма обида от това. Напротив, той играе ролята на верен годеник до последно или ще я играе, докато влезе и в следващия парламент. Лена му се изплати, като го сложи отново начело на листата в Ямбол, но будната местна общественост е на път да спре тази нечистоплътна работа.

Ето какво коментират под видеата от предизборната му кампания в града местните хора: 

“Не. няма да получи моята подкрепа нито на семейството и приятелите“. 

“Делегацията по-голяма от посрещачите и подкрепящите П П. Истината е видима“. 

“Ауууу, ма те много хора събрали!“ 

“Гледам много хора са дошли. Ха ха ха.“ 

“Толкова много хора около тях,че ще се избият от блъскане! Хайде, отивайте си, откъдето сте дошли и не ни вземайте за балъци“. 

“Голям интерес към ПП, направо да се чудиш как ще вземат повече от 4 процента, ако не са машините“.

Съпартийци на Мирослав Иванов разказват, че в дните след видеото с парапета е ходил като замаян и всички в групата на ПП в парламента са се отнасяли към него като тежко болен. Той обаче не е проявил достойнство въобще да коментира този въпрос и е казал на някого: “Не е вярно“.

Запазил е пълно мълчание, без да коментира и да говори с никого. Просто, докато видеото с парапета набираше милиони гледания и министър-председателят тогава Кирил Петков бъркаше под полата на официалната му годеница, Миро се скатаваше и чакаше удобен момент да му се изплати ролята на любовник в триъгълника. Сега му се отплаща добре, като хората не го подкрепят! 

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Учени разкриха коя е най-здравословната поза за сън Учени разкриха коя е най-здравословната поза за сън
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО! Петър Волгин пред ПИК ТV: Борисов говори на американското посолство. Най-добрата новина е, че ПП загуби тези избори, а Възраждане има повече от НПО-то Да, България (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО! Петър Волгин пред ПИК ТV: Борисов говори на американското посолство. Най-добрата новина е, че ПП загуби тези избори, а "Възраждане" има повече от НПО-то "Да, България" (ВИДЕО)
ново
Днес: 154
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това