ШОУ ГЪРЛА: Галена ще пее два пъти в "Арена Армеец" през декември

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ШОУ ГЪРЛА: Галена ще пее два пъти в "Арена Армеец" през декември

29767
на 07.11.2018
ШОУ ГЪРЛА: Галена ще пее два пъти в Арена Армеец през декември
Автор:   ПИК

Галена ще се изяви два пъти на сцената на зала "Арена Армеец" в София през декември. Първата й поява ще бъде на концерта "17 години телевизия Планета" на 4 декември. Певицата вече подготвя своето представяне, което няма съмнение, че ще бъде оригинално, бляскаво и запомнящо се.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Десет дни след тази изява звездата отново ще се появи на сцената на най-голямата концертна зала у нас. Този път обаче като специален гост-изпълнител на юбилейния концерт на сръбската легенда Миле Китич. Певецът лично отправя покана към Галена да се включи в спектакъла, а присъствието й е гаранция за незабравимо шоу и голям купон.

Само преди дни изпълнителката зарадва своите многобройни почитатели с нова фотосесия, която реализира с фотографа Костадин Кръстев-Коко. За стайлинга на Галена се погрижи Добромир Киряков, гримът е на Кирил Чалъков, а косите - на Стельо.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 147
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК