Шофьорка загина при катастрофа на АМ „Хемус“

Инциденти

Шофьорка загина при катастрофа на АМ „Хемус“

22350
преди 4 часа
Шофьорка загина при катастрофа на АМ „Хемус“
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шофьорка загина при катастрофа на АМ „Хемус“, съобщиха от полицията.

препоръчано

Инцидентът е станал на 12 октомври в района на 35 км на автомагистралата в посока Варна.

Автомобилът е навлязъл в лентата за аварийно спиране и е катастрофирал, преобръщайки се няколко пъти. Нейният спътник е транспортиран в болница без опасност за живота.

При друг случай на 11 октомври е подаден сигнал за пътен инцидент в района на 17 км отново на автомагистрала „Хемус“ в посока Варна. Катастрофирали са товарен и лек автомобил.

Пътник от леката кола е настанен за лечение. Той е с опасност за живота. Водачът е оставен под наблюдение, а друг пътник е освободен за домашно лечение.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе Промяната (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе "Промяната" (ВИДЕО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК