Шофьорка изправи остър завой, полетя с колата си от 18 метра

Инциденти

Шофьорка изправи остър завой, полетя с колата си от 18 метра

11544
на 18.05.2020
Шофьорка изправи остър завой, полетя с колата си от 18 метра
Автор:   ПИК

На 17 май около 18:30 часа на пътя от смолянското село Градът към крепостта "Момчилова крепост“, настъпило пътнотранспортно произшествие с ранен.

препоръчано

Там лек автомобил "Опел Астра“ със смолянска регистрация, управляван от 22-годишната Х.Т. от Пловдив, на остър ляв завой, водачката изгубила контрол над автомобила и паднала в ливада на 18 метра под пътя в местността "Крушката“.

При катастрофата 22-гошната Х.Т. си счупила шиен прешлен и лопатка. Прегледана е в МБАЛ "Д-р Братан Шукеров“ в Смолян и е транспортирана в МБАЛ "Св. Георги“ в Пловдив без опасност за живота. Останалите пътуващи в автомобила – две момчета и едно момиче са получили леки травми.

Четиримата са тествани за употреба на алкохол и наркотици, като пробите на всички са отрицателни.

Произшествието е посетено от екип на "Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това