Шофьорът, който удари три коли в София и избяга, е полицай

Епицентър

Шофьорът, който удари три коли в София и избяга, е полицай

75067
на 02.01.2023
Шофьорът, който удари три коли в София и избяга, е полицай
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шофьорът, който удари три автомобила на три различни места в София и избяга, е полицай. Както ПИК съобщи вчера, инцидентите са станали на Нова година. Трети ден органите на реда издирват мъжа, който е разузнавач от “Криминална полиция”. 

препоръчано

За случилото се първо бяха качени снимки във Фейсбук групата „Катастрофи в София”. А последният инцидент е заснет от софиянец и на видео, съобщава Нова телевизия.

На кадрите, които бяха споделени в групата „Забелязано в София”, се вижда как видимо неадекватен водачът на автомобила блъска друга паркирана кола на тротоар в квартал „Орландовци”.

Полицията е установила кой е собственикът на въпросната кола.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК