Шофьор без книжка с над 3 промила пробва да подкупи полицаи

Крими

Шофьор без книжка с над 3 промила пробва да подкупи полицаи

5787
преди 5 часа
Шофьор без книжка с над 3 промила пробва да подкупи полицаи
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Водач без книжка шофира под влиянието на алкохол, след като го хванаха предложи подкуп на полицаи в Кърджали, съобщиха от МВР.

препоръчано

Мъжът е задържан. Случаят е от 15 октомври, когато униформени спрели за проверка автомобил, управляван от 53-годишен. 

Преди да бъде извършен тест за алкохол, водачът хвърлил 150 евро на седалката на патрулния автомобил. Служителите на МВР незабавно подали сигнал в дежурната част. На място е изпратена оперативна група, която е извършила оглед.

Пътни полицаи тествали водача за употреба на алкохол с техническо средство, което отчело 3,03 промила. Отказана била кръвна проба за химически анализ. При направена справка се изяснило, че мъжът никога на е притежавал свидетелство за правоуправление на МПС.

По случая е започнато разследване за предложен подкуп на длъжностни лица. Автомобилът е иззет и е на съхранение в ОДМВР-Кърджали. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 16 октомври: Пари за Лъва, секс за Близнаците и Рака САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 16 октомври: Пари за Лъва, секс за Близнаците и Рака
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с убийствена прогноза пред ПИК TV: Преговорите за правителство ще се влачат дълго. Ще има редовен кабинет, ако... (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с убийствена прогноза пред ПИК TV: Преговорите за правителство ще се влачат дълго. Ще има редовен кабинет, ако... (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК