Шофьор на камион хванат два пъти за една нощ да кара пиян

Региони

Шофьор на камион хванат два пъти за една нощ да кара пиян

4819
на 05.04.2016
Шофьор на камион хванат два пъти за една нощ да кара пиян
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицаи спряха два пъти за една нощ водач на товарен автомобил, употребил алкохол. Първия път той бил спрян в 00,50 часа на ул. „Магистрална” във Велико Търново зад волана на товарен автомобил. 43-годишният С. С. от старата столица шофирал с 1,17 промила. На водача е бил съставен акт и му е било отнето свидетелство за управление на автомобил.

препоръчано

Два часа по-късно на ул. „Ниш” униформените служители се натъкнали отново на същото возило. То отново било спряно за проверка. Водачът С. С. отново бил проверен за употреба на алкохол, като апаратът е отчел 1,47 промила.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО) Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК