Шофьор на такси от Русе влиза за две години в затвора, возил пътниците пиян

Темида

Шофьор на такси от Русе влиза за две години в затвора, возил пътниците пиян

12018
на 07.05.2020
Шофьор на такси от Русе влиза за две години в затвора, возил пътниците пиян
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

40-годишен шофьор на такси от Русе ще прекара на две години в затвора при първоначален строг режим, съобщиха от Окръжния съд в Русе, цитирани от „Петел”.

препоръчано

Освен това той ще трябва да плати и глоба от 500 лв., лишен е и от правото да шофира за срок от две години.

Според информацията, в ранния следобед на 4 април миналата година полицаи забелязали таксиметров автомобил, управляван от 40-годишния В.С., който внезапно спрял. Това ги усъмнило и решили да проверят шофьора. Когато му поискали документите усетили, че мъжът лъхал на алкохол. При извършената проверка с техническо средство била отчетена концентрация от 2,34 промила.

Оказало се, че мъжът няма шофьорска книжка. Документът му бил отнет няколко месеца по-рано, отново за управление на превозно средство след употреба на алкохол. За нарушението имал и влязла в сила присъда.

Съдът е привел в изпълнение и наказанието от една година и шест месеца лишаване от свобода по предходната присъда на В.С.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК