Шофьор отнесе жена на пешеходна пътека, "Ситроен" се обърна на кръстовище в Казанлък

Инциденти

Шофьор отнесе жена на пешеходна пътека, "Ситроен" се обърна на кръстовище в Казанлък

9359
на 16.12.2016
Шофьор отнесе жена на пешеходна пътека, Ситроен се обърна на кръстовище в Казанлък
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Жена е с рана на главата, след като бе блъсната от автомобил на пешеходна пътека до училище "Св. Св. Кирил и Методий" в Казанлък. Друга катастрофа стана и малко по-рано на друго възлово кръстовище на пазара. Автомобил „Ситроен Берлинго" самокатастрофира и се обърна. Автомобилът, който се е движел посока север-юг, е преминал през кръстовището, ударил се е в паркиран автомобил „Фиат Пунто“ и се е преобърнал.

препоръчано

Водачът не е пострадал сериозно, но въпреки това е откаран до спешния център за преглед. Причините за инцидента се изясняват, като една от основните е превишена скорост. По това време на деня това кръстовище е едно от много натоварените в града и предпоставките за ПТП винаги са високи. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК