Шофьор помете седящ на пътя човек в Монтана, смляха го от бой

Крими

Шофьор помете седящ на пътя човек в Монтана, смляха го от бой

19897
на 26.08.2022
Шофьор помете седящ на пътя човек в Монтана, смляха го от бой
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шофьор от Берковица помете с колата си седящ на пътя човек в Монтана и го спукаха от бой, съобщиха от полицията.

препоръчано

Около 21:40 часа в четвъртък вечера на улица "Одрин", лек автомобил "Опел Астра" блъснал седящ на дървен стол на пътното платно мъж на 41 години от областния град. Събралите се на мястото хора нанесли побой на водача на колата и същият напуснал местопроизшествието.

26-годишният мъж е открит в Берковица. Той е изпробван е за употреба на алкохол с техническо средство, като пробата е отрицателна.

Пострадалият е прегледан и настанен за лечение в хирургичното отделение на МБАЛ "Д-р Стамен Илиев" - Монтана с комоцио, но без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 343, ал. 1, б. "б" от НК. Работа продължава районното управление в Монтана.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК