ГОРЕЩО
БСП търси изход от парламентарнатакриза със среща с пет формации
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Елисавета Белобрадова подала сигнал срещу онанист пред столично училище - гледала го пет минути, готова е да го разпознае по... половия член (ДОКУМЕНТ/18+)
СТРАШНА ГОВОРИЛНЯ: Господарите на Татяна Дончева я активираха да дрънка глупости при Лора Крумова
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Единственият възможен вариант е Атанасов председател на НС, а Борисов премиер. ППДБ е време да се примирят, че Пеевски е фактор в политиката (ВИДЕО)
ВРЪТНА СЕ: Съветник на Денков и герой от разработката "Градинарят" цъфна до генерал от КГБ, Митрофанова и руския митрополит Антоний (СНИМКА)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Анелия Терзиева
препоръчано
Необходими продукти:
800 г свинско филе
1 морков
1 глава чесън
100 г сланина
1 к.ч. бяло вино
сол
черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарязваме чесъна, моркова, сланината на ситно. С нож “надупчваме” месото. Във всеки прорез поставяме по едно парченце от гореизброените продукти. Подправяме със сол и черен пипер. Заливаме месото с кафена чашка бяло вино и кафена чашка вода. Печем под фолио за около 40 мин. Откриваме и печем без фолио за още около 40 мин. По желание можем да направим сос от течността, в която се е пекло месото. Поднасяме с гарнитура по избор.
Сладкиш със сини сливи
382388
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
323240
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91663
на 26.02.2019
Джолан в питка
140771
на 05.06.2018