ШПИОНСКИ ИГРИ: Външно с първи подробности за уличения бивш шеф на агенция "Разузнаване"

Политика

ШПИОНСКИ ИГРИ: Външно с първи подробности за уличения бивш шеф на агенция "Разузнаване"

66900
на 21.01.2020
ШПИОНСКИ ИГРИ: Външно с първи подробности за уличения бивш шеф на агенция Разузнаване
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

МВнР бе уведомено от Прокуратурата на Република България, че предстои повдигане на обвинение спрямо служител от дипломатическата служба. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи на Република България.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

По-рано днес Военно-окръжната прокуратура в София повдигна обвинение на консула ни в Мюнхен Драгомир Димитров за извършено от него престъпление по служба по времето, когато е бил председател на Държавна агенция „Разузнаване“. Той е обвинен в нарушения на служебните си задължения с цел да набави облага за определено дружество в размер на 91 500 евро. 

Самият служител оказва съдействие на органите на държавното обвинение, съобщават още от МВнР.

Към момента няма основания за предприемане на действия от страна на работодателя, тъй като от съобщението на прокуратурата става ясно, че обект на проверка са действия, извършени от служителя преди назначаването му в дипломатическата служба. Това на практика означава, че консулът остава на работа. 



Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 142
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК