Шуменецът Кимо пак "изгоря" с наркотици

Крими

Шуменецът Кимо пак "изгоря" с наркотици

4873
на 23.12.2021
Шуменецът Кимо пак изгоря с наркотици
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Осъжданият и излежал присъда за притежание на наркотици Климент М.-Кимо /30 г./ от Шумен отново беше уличен в същото престъпление. В четвъртък криминалисти, които го държали под око от юли, когато излязъл от затвора, извършили претърсване в жилище, което обитавал на ул. "Панайот Волов" в града. 

препоръчано

Там открили и иззели плик с около 9 грама бяло кристалообразно вещество, което реагирало на метамфетамин. Иззети са още електронна везна, плик със зелена тревна маса, която по данни на Кимо е "чай за пушене", кутия от цигари с около 2 грама бяло прах и сумата от 1 350 лева, съобщават от ОДМВР Шумен. 

Задържан е за срок до 24 часа в РУ Шумен и е образувано досъдебно производство. Извършени са разпити на свидетели с цел доказване на разпространение на наркотични вещества. 

Последната присъда на Кимо от 2018-та беше 4 г. затвор и 19 500 лв. по споразумение за притежание на наркотик и прекурсор с цел разпространение.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за първия ден от новата седмица - Овните са подвластни на емоциите, проблеми връхлитат Близнаците САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за първия ден от новата седмица - Овните са подвластни на емоциите, проблеми връхлитат Близнаците
ПИК TV x
ГОРЕЩА ТЕМА! Вариантите пред ГЕРБ рязко намаляха - БСП също няма да ходи на преговори ГОРЕЩА ТЕМА! Вариантите пред ГЕРБ рязко намаляха - БСП също няма да ходи на преговори
ново
Днес: 128
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК