ШУМ НА ПАРИ: Партията на Марешки върна надвзетите субсидии

Политика

ШУМ НА ПАРИ: Партията на Марешки върна надвзетите субсидии

18472
на 06.07.2019
ШУМ НА ПАРИ: Партията на Марешки върна надвзетите субсидии
Автор:   ПИК

Партията на Веселин Марешки "Воля" върна субсидията, наддадена от Министерство на финансите, веднага след като получи официалното писмо за това от ведомството на Владимир Горанов. Срокът, отпуснат от финансистите, бе 31.12.2020 година.

препоръчано

Така партията на Веселин Марешки попълни в държавния бюджет 655 938 лева. Преводът беше направен вчера, похвалиха се от пресцентъра на партията.

Припомняме, че и на двете четения в пленарна зала, депутатите от "Воля" гласуваха държавната субсидия за политическите партии да стане от 11 лева на 1 лев.

"С тези изменения в Закона за държавния бюджет ще излязат на светло всички "дарения“, които бизнесът даваше на партиите в куфарчета, в чантички и по всякакъв друг начин. С промените ще се следи дали се лобира за една или друга фирма, относно спечелването на обществени поръчки, например“, коментира Марешки.

Той каза още, че ако президентът наложи вето върху тези поправки, ще срещне неговия отпор.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК