Шуреят на Митьо Очите: Поршето на Мазния е от бизнес с дрога! Наркобандата му ползва „Еконт” и „Спиди” за пратки

Региони

Шуреят на Митьо Очите: Поршето на Мазния е от бизнес с дрога! Наркобандата му ползва „Еконт” и „Спиди” за пратки

42873
на 05.10.2018
Шуреят на Митьо Очите: Поршето на Мазния е от бизнес с дрога! Наркобандата му ползва „Еконт” и „Спиди” за пратки
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Наркобанда е ползвала услугите на „Еконт” и „Спиди”, за да пренася наркотици между София и Поморие. Това обявил Христос Янулис, който е бил свидетел по делото срещу Любомир Славов-Мазния, в Специализирания наказателен съд през септември. Мазния е подсъдим, като според прокуратурата той е лидер на организирана престъпна група за дрога, съобщава "Флагман".

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Някои от подсъдимите се признаха за виновни и получиха по-леки наказания. Трима обаче продължават да се борят в съда. Това са Мазния, Веселин Кръстев и Мартин Душев.

Христос Янулис е шурей на Димитър Желязков-Митьо Очите. Сестрата на Христос – Антигона, е съпруга на Очите.

Пред съда Янулис разказал за случка в дискотека „Месалина” в Поморие.

В заведението той видял Любомир Славов-Мазния, за когото чувал, че има наркобизнес. Затова отишъл при него и му поискал кокаин.
„Той (Мазния) ми се скара, повиши ми тон, че си имал момче за това”, казал Христос Янулис пред съда. Момчето за „кока” бил Атанас Христов. Янулис обаче се „спекъл” заради караницата със Славов и затова не звъннал на Атанас да търси „бяло”.

Абсолютно всеки в Поморие знае, въпросът е кой не го е страх да го каже, обяснил свидетелят по отношение наркобандата на Мазния.

Христос Янулис разказал и къде живее Любомир Славов и как пред къщата му имало паркиран автомобил „Порше Кайен” – по-стар модел. „Парите за Поршето са от криминалния бизнес с наркотици”, отсякъл Янулис.

Пипалата стигали до София.
„От обкръжението му съм чувал за дилърите в София и че се пращат по „Спиди” - марихуана и подобни наркотици. Знам и за „Еконт””, обяснил Христос Янулис.

Помориецът Марин Колев-Линчо, който живял в столицата, също бил човек на Мазния. Това казал Янулис в контекста на показания за пратки с дрога по „Еконт” между София и морския град.

Свидетелят е обяснил за себе си пред спецсъда, че е осъждан за средна телесна повреда и за притежание на марихуана и синтетични наркотици.
След изтърпяване на наказанието обаче Христос Янулис бил спрял да купува дрога.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК