Шуробаджанащина в ДеБъ - съдружник на Радан Кънев играе за кмет

Политика

Шуробаджанащина в ДеБъ - съдружник на Радан Кънев играе за кмет

28372
на 29.10.2019
Шуробаджанащина в ДеБъ - съдружник на Радан Кънев играе за кмет
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

След като нареди себе си в Европейския парламент Радан Кънев помисли и за съдружниците си от адвокатско дружество "Радан Кънев и партньори".

препоръчано

Един от тях Димитър Божилов е пуснал да играе за кмет на район Триадица, разкриват юристи.

"Трудно ще се намери по-ярък пример за приятелско-корпоративни връзки. Точно за такива случаи Захари Стоянов ползва за пръв път думата "шуробаджанащина".

Няма друг по-негативен израз в българския език. Това правят моралистите от Демократична България и ДСБ. Опаковат си приятелки кръгове, за да правят бизнес след това. Единият съдружник Радан Кънев в Европейския Парламент, другият - кандидат за кмет на Триадица. Адвокатското дружество си работи и привлича клиенти. Иначе  "десните" ни надуха главите какви борци за морал са. Ето вижда се какви са", коментират от съсловието.

Приятелските кръгове са запазена марка на българските политици. Имаше звезден кръг Орион, приятелският Олимп на Иван Костов приватизирал Златни пясъци и какво ли не още. Или другият "Агнешките главички около ментора на Иво Прокопиев, Никола Николов.

"Сега Радан Кънев си прави свой около Адвокатското си дружество Кънев и партньори", казват още от съсловието.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК