ШУТЪТ НА ПРОМЯНАТА: Кирил Петков яхна джипка като Борисов - направиха го на салата (СНИМКИ)

Епицентър

ШУТЪТ НА ПРОМЯНАТА: Кирил Петков яхна джипка като Борисов - направиха го на салата (СНИМКИ)

186121
преди 4 часа
ШУТЪТ НА ПРОМЯНАТА: Кирил Петков яхна джипка като Борисов - направиха го на салата (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Опит на съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков да се изгаври с Бойко Борисов, му излезе "през носа". 

препоръчано

Снощи Кики качи видео във Фейсбук, в което имитира лидера на ГЕРБ. 

"Момчета, понеже ни наричат аматьори непрекъснато, мисля, че вече трябва да започнем да се държим като професионални политици. Затова ви покаих в джипката, верно "Дачия" е, не е голямата секвоя "Тойота"... Кмете, ти тука си с мен, какво да видА - тово шосе се направил, харесва ми. Какво да направим?...", прави се на шут Петков зад волана. 

Към видеото той остави и коментар: "Колегата" ми се видя малко напрегнат на интервюто в Дарик. Понеже е последен ден на кампанията решихме да завършим с малко хумор".

"Понеже се обиждате на "аматьор", уважаеми г-н Кирил Петков, ще Ви наричаме вече - любител - непрофесионалист! Но бихте ли обяснили, моля, защо се срамувате от себе си и се правите на Boyko Borissov? Комплекс ли? Какво ли??", отвърна пиарът на ГЕРБ Севделина Арнаудова в социалната мрежа. 

"Смеем се! И наистина сте забавен! Политическа Партия ГЕРБ уважава хумора и сатирата. За съжаление, не се научихте на политика", добави арестуваната преди време от Петков пиарка на Борисов. 

Треторазрядната видео-хумореска на Киро разсмя и социалната мрежа, където зевзеците бързо-бързо превърнаха за Петков за посмещише. 

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът от Галъп Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако... САМО В ПИК TV! Социологът от "Галъп" Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако...
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК