ЩАСТЛИВА РАЗВРЪЗКА: Намериха обявеното за издирване дете от Бургас

Региони

ЩАСТЛИВА РАЗВРЪЗКА: Намериха обявеното за издирване дете от Бургас

25160
на 22.06.2024
ЩАСТЛИВА РАЗВРЪЗКА: Намериха обявеното за издирване дете от Бургас
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Обявено за издирване дете от Бургас беше намерено, научи bTV. От полицията уточниха, че то е отишло в друг град при свои приятели.

препоръчано

12-годишният Данаил Костадинов от Бургас е казал на майка си, че ще бъде при баща, който живее на друго място.

Макар родителите да са разведени и да живеят в Бургас, двамата не поддържат никакви отношения. Майката се е опитала да се свърже със сина си, който обаче не вдига телефона си.

Тогава, тя се свързва с бащата на детето и установява, че то е в неизвестност.

На въпрос на Би Ти Ви директорът на пресслужбата на МВР заяви, че преди 30-40 минути детето е осъществило контакт с майка си и е казало, че ще се прибере. Смята се, че е отишло в Пловдив при приятели, където са живеели преди.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК