Щатите представиха танк от ново поколение, който се управлява дистанционно (ВИДЕО)

Америка

Щатите представиха танк от ново поколение, който се управлява дистанционно (ВИДЕО)

22965
на 13.05.2024
Щатите представиха танк от ново поколение, който се управлява дистанционно (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Агенцията по проекти и ускорени инвестиции в отбраната на Съединените щати представи в края на миналия месец най-новото си творение.

препоръчано

Става дума за танка от последно поколение RACER, чиито „зелени очи“ приковаха най-голямо внимание. В момента бойната машина е в тестови период, който създателите ѝ засега определят като успешен.

Първите полеви тестове на танка започнаха да се извършват на полигон в щата Тексас в края на миналата година от съвместни екипи от Университета във Вашингтон и от Лабораторията за реактивни двигатели към НАСА, но тогава не бяха оповестени детайли.

RACER тежи около 12 тона и е с дължина от 6 метра; управлява се от инсталиран софтуер, наречен Textron M5, което на практика го превръща в автономна машина за убиване.

Видеото от полевите тестове вече е достъпно в YouTube и показва автономното управление на тези гигантски превозни средства в офроуд условия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува: Вече е ясно, че нито Денков, нито Василев и Петков стават за премиери и министри (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува: Вече е ясно, че нито Денков, нито Василев и Петков стават за премиери и министри (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК