Щерката на Вергов му вика Цайсурко - ето защо (СНИМКА)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Щерката на Вергов му вика Цайсурко - ето защо (СНИМКА)

26614
на 12.09.2023
Щерката на Вергов му вика Цайсурко - ето защо (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Актьорът Юлиан Вергов сложи очила, а дъщеря му Алена му се подиграва.

препоръчано

Вергов сподели снимка в Инстаграм профила си, на която се вижда, че е отворил лаптоп пред себе си и носи диоптрични очила с черна рамка, писа "Слава".

"Когато дъщеря ти се подиграва, че си станал и ти Цайсурко. А не знае, че освен че виждам, мога пак да си спя като пън и ме не боли глава", пише актьорът под снимката.

Дъщерята на Вергов, която е студентка в НАТФИЗ, от една седмица пък се изявява като тв водеща в предаването на бТВ Преди обед, където води младежката рубрика Z поколението.

21-годишната Вергова вече има и опит в киното, участвала е във филма Ѝ"Петя на моята Петя" и в сериала "Откраднат живот".

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Youlian Vergov (@julianvergovofficial)

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК