Ще върне ли УЕФА руските отбори в евротурнирите

Световен футбол

Ще върне ли УЕФА руските отбори в евротурнирите

6088
на 25.01.2023
Ще върне ли УЕФА руските отбори в евротурнирите
Автор:   ПИК

УЕФА направи първата крачка към падането на забраната за участие на руски отбори в турнирите под нейна егида.

препоръчано

Това е станало по време на вчерашната среща с представители на Руския футболен съюз в Швейцария.

Както е известно, руските клубни и национални отбори бяха извадени от участие във всички международни футболни прояви преди близо една година. Това стана веднага след началото на военните действия на територията на Украйна, започнати от руската армия/

"Ръководството на УЕФА и РФС постигнаха съгласие по темата, че трябва да се реши въпроса с постепенното завръщане на руските отбори на международните надпревари. Не е изключено първите крачки да бъдат направени относно юношеските и женските отбори", коментира източник на руското издание "Чемпионат".

свързани новини

"Големият въпрос е свързан със завръщането на руските клубни и национални отбори. Самият факт, че темата е дискутирана, подсказва, че УЕФА има интерес да реши този казус в положителен за нас аспект", заяви почетният президент на РФС Вячеслав Колосков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ЛЕГЕНДИ: Прокълнатата планина на тамплиерите ЛЕГЕНДИ: Прокълнатата планина на тамплиерите
ПИК TV x
САМО В ПИК! Режисьорът Сашо Морфов репресира актьори и ги изхвърля от спектакли, защото са герберски боклуци (ШОКИРАЩО ВИДЕО) САМО В ПИК! Режисьорът Сашо Морфов репресира актьори и ги изхвърля от спектакли, защото са "герберски боклуци" (ШОКИРАЩО ВИДЕО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК