ЩЕ ИМА ЛИ СГЛОБКА 2.0? Социологът Андрей Райчев каза КАКЪВ ще е пазарлъкът това да се случи

Епицентър

ЩЕ ИМА ЛИ СГЛОБКА 2.0? Социологът Андрей Райчев каза КАКЪВ ще е пазарлъкът това да се случи

97619
преди 5 часа
ЩЕ ИМА ЛИ СГЛОБКА 2.0? Социологът Андрей Райчев каза КАКЪВ ще е пазарлъкът това да се случи
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ако гласуват 1 млн. души ще направим парламент с 12 партии. Тази прогноза за предстоящите избори направи от екрана на Би Ти Ви социологът Андрей Райчев.

препоръчано

"Публиката вижда навично и не си дава сметка каква катастрофа става пред очите ни. 14%, колкото са ППДБ, от 2 млн. души са 280 000 души. ГЕРБ звучи добре, но това са 500 000 души. БСП са 120 000", обясни в цифри той.

Засега хората стоят в една много неприятна формула "Няма да им гласувам", това ще прелее накрая в "Не мога да ги понясам и ще изляза на площада", посочи той и допълни, че този вариант за щастие бил още далече.

Според Райчев, единственият изход би бил нова сглобка, но сглобка между кого пък бил основният въпрос.

"Сглобката е неизбежна, но никой не я ще, защото им се вижда отвратителна", отсече той като допълни, че липсата й ще донесе големи щети на партиите.

"Не е възможна сглобка без да се разберат за главния прокурор", изтъкна Андрей Райчев, като посочи и къде евентуално се крие ключът към Сглобка 2.0.

"Отвреме-навреме Христо Иванов излиза от храстите и се опитва да каже накъде пътува корабът, но не му се получава", анализира Райчев поведението на Христо Иванов

"Борисов зависи само от това колко депутата ще има“, завърши той.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК