Ще оставят ли "закостенелите мозъци" съдбата на България и децата си в ръцете на "Хелоу Кити"-политиците?

Епицентър

Ще оставят ли "закостенелите мозъци" съдбата на България и децата си в ръцете на "Хелоу Кити"-политиците?

87300
преди 5 часа
Ще оставят ли закостенелите мозъци съдбата на България и децата си в ръцете на Хелоу Кити-политиците?

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Нищо ново под слънцето - "Продължаваме промяната" отново сътвориха страшна глупост с предизборното си видео, което миналата седмица отнесе купища подигравки в социалната мрежа.

препоръчано

Рекламното видео, адресирано до младите българи, поставя топящата се и без друго политическа формация под угрозата да регистрира нов отлив на избиратели идната неделя, когато България избира 51-я си парламент.

Причината е репликата, изречена от 34-годишното хлапе от Горна Оряховица с едноколка на "Хелоу Кити", което се титулова политик - Явор Божанков.

"Закостенял мозък иновации не ражда. Младото ни поколение трябва да са погрижи за България".

Диана Дамянова, първата пиарка на "Продължаваме промяната", по чието време да излезе подобен предизборен клип бе немислимо, реагира преди дни в социалната мрежа:

"Мнение от един "закостенял мозък". По мое време (т.е. преди около три години) 61 % от симпатизантите на ПП бяха дами над 60 години. Сега следва да са над 63! Любезно наречени тук "закостеняли мозъци" от разчупения Божанков. Браво, после да не стане "каква я мислихме, пък каква стана".

В социалната мрежа масово вървят коментари в същата посока. И докато участниците в рекламното видео на "Промяната" търсят подкрепа сред младото поколение, инфантилизмът, който лъха от него по-скоро би повлякъл обратен ефект.

Поради простата причина, че зрелият умствено българин, с колкото и "закостенял мозък" да е, не би оставил съдбата на България и децата си в ръцете на "Хелоу Кити" - "политиците".

Впрочем, във Фейсбук тръгна и нов виц: 

Срещнал Явор Божанов Кирил Петков и му казал: "Хелоу, Кики!".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК