Ще повдигнат ли обвинения на полицаите, разследвани за подкуп?

Крими

Ще повдигнат ли обвинения на полицаите, разследвани за подкуп?

8263
на 30.06.2023
Ще повдигнат ли обвинения на полицаите, разследвани за подкуп?
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Очаква се днес да стане ясно дали ще бъдат повдигнати обвинения на петимата полицаи от столичното Второ районно управление. Те са разследвани за укриване на престъпление, но са събрани доказателства за взимане на подкуп.

препоръчано

Вчера полицаите бяха освободени заради изпращане на производството от Софийската районна прокуратура към Софийската градска прокуратура, която е компетентна да разследва корупционни престъпления. Полицаите бяха пуснати, защото е изтекло 24-часовото им задържане по Закона за МВР и не са им повдигнати обвинения.

При освобождаването им са връчени призовки да се явят в следствието за повдигане на обвинения, предаде БНТ. Все още няма информация дали са получили такива.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК