Ще си патим с вируса, ако се кланяме на Мангъров

Лична драма

Ще си патим с вируса, ако се кланяме на Мангъров

119332
на 15.08.2020
Ще си патим с вируса, ако се кланяме на Мангъров
Автор:   "Ретро"

На поредната недомислица станахме свидетели във връзка с развитието на кризата с разпространението на вируса. Броят на новозаразените продължава да е немалък, растат жертвите на болестта и в същото време футболното първенство се открива с присъствието на фенове. Уж щяло да бъде със спазаване на дистанция, с присъствие на не повече от 1000 души на сектор, но всички знаем, че това са празни приказки. Преди това абсолютно недомислено бяха пуснати нощните заведения и барове, ресторантите на закрито. Никъде абсолютно не се спазват никакви мерки за дистанция, не се носят маски и естествено, резултатът е развитие на болестта, като все повече са поразени и млади хора.

Нито едно европейско национално футболно първенство на страни от ЕС не се играе пред публика. Единствено ние сме новаторите в Европа. В същото време медицинските лица, дори тези, които бяха за налагането и поддържането на най-строги мерки, днес вече бият отбой. Да се чуди човек какви ще са последствията от на практика пълното премахване на мерките. Европейски лекари казаха, че специално в Италия взривно развитие на коронавирусната инфекция е настъпило именно след футболен мач.

В края на футболното първенство преди месец се видя, че българските фенове са крайно недисциплинирани, едно обещават, а друго вършат на практика. Така ще бъде и сега. Мастити специалисти месеци наред яростно опонираха на Мангъров, хулеха го, присмиваха му се. Сега стигнахме до ситуацията да се прави това, което той казваше. Дотам ли го докарахме? А идва тепърва есенно-зимният период, кой знае какво ни очаква. Има да си патим...
 
Евгени Митев,  София

препоръчано
Сподели:
Бомба x
ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 239
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това