Ще съдят Туре Яя за безразсъдно шофиране

Спорт шоу

Ще съдят Туре Яя за безразсъдно шофиране

5126
на 24.05.2015
Ще съдят Туре Яя за безразсъдно шофиране

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Халфът на Манчестър Сити Туре Яя ще отиде на съд за безрасъдно шофиране по магистралите на Англия. Африканецът е получил съдебна призовка заради това, че е бил заловен да кара с над 200 километра в час.

Туре е бил спрян от полицаи, които са го тествали за алкохол, който все пак се е оказал отрицателен. Те са прегледали и документите му, в които обаче е имало някои пропуски. Освен това играчът се е държал зле с проверяващите, като им е заявил, че "някой от клуба ще се погрижи за него", с което предизвика сериозен скандал на Острова.

Полицаите са разрешили на Туре да се прибере с автомобила си, но са му съобщили, че в близките дни трябва да предаде документите си в полицията в Манчестър, а след това трябва да отговаря пред съда за поведението си. Така има голяма вероятност футболистът да загуби книжката си за неопределен период от време.

препоръчано

 

 

Спортал

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК