Вход
София
Времето в София 13 o C

Щурмоваците на "Оня Гошо" унижават достоен лекар, професор и вандалстват из нощна София

Щурмоваците на "Оня Гошо" унижават достоен лекар, професор и вандалстват из нощна София

на 26.09.2020
171105
0
Щурмоваците на "Оня Гошо" унижават достоен лекар, професор и вандалстват из нощна София
26.09.2020
0
171105

Доц. Антоний Гълъбов: ГЕРБ губят проценти, защото се отнасят изключително толерантно към протеста!

Преврат ли? Не, автопреврат!

Преврат ли? Не, автопреврат!

Разпилени по хронология събития, между които само...

на 26.09.2020

Точно.

Доц. Гълъбов даже е бил любезен. Те не просто се отнасят толерантно. Те не съблюдават спазването на закона и отказват да санкционират и противодействат на откровени нарушители и престъпници.

Аз лично не съм съгласен безработните щурмоваци на Гошо от "Боец" (някогашен фанатичен идолопоклонник на Бойко Борисов) всяка вечер да дерибействат из идеалния център на столицата, да оскверняват паметници, да замерват сгради с яйца, да разнасят ковчези, да ругаят полицията, да унижават политици, да окупират институции и медии.

Каква беше тая простащина снощи?

Заклещили в сградата на БНТ един достоен лекар, професор - министъра на здравеопазването, крещят като карпатски мечки, ежат се на униформените и ги обиждат с "Еничари", блъскат по входния портал на телевизията, заплашват с най-грозни епитети...

И ехидничат: Скоро никой няма да иска да гостува в "Панорама"...всичките ще ги причакваме и ще ги тормозим...

Това се приема за нормално. Екзотика някаква в среднощния пейзаж на София.

Понеже имали "конституционно право на протест".

Да де, правото им е на "мирен протест". Това изключва углавно наказуеми деяния от криминален характер. Повреждане на чужда собственост. Изключва ограничаване на конституционното право на други граждани да се придвижват свободно.

Докога ще се търпи това? Докато убият някого? Някой министър, депутат, журналист, случаен минувач? Или някой, който просто не е съгласен с тях?

Не знам на какво се надяват Борисов и Фандъкова. Може би да им се харесат. Да секне омразата им. Да се приберат по домовете доброволно. Да си кажат - ей, какви хора, бе, какви демократи, ние ги бием, те си подават другата буза, съвсем по християнски...

Няма да стане. Напротив, слабостта на управляващите ожесточава бясната тълпа. Слабостта се артикулира като страх и гузност.

Вандалствата тепърва ще ескалират, защото остават безнаказани. Защото се наслагва усещането за анархия и неработеща държава. А именно в такава среда покълва фашизмът.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34843
архив

На конкурс за прокопаване на голям тунел се явяват американска, френска и българска фирми. Основният въпрос е какво отклонение дават фирмите при срещата на двата ръкава.
Американците:
- Ние гарантираме отклонение от 1 метър!
Французите:
- Ние можем да постигнем отклонение 35 сантиметра!
Българите:
- Ако двата ръкава не се срещнат, ще прокопаем два тунела!

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с аларма: За последната седмица е отчетен ръст на смъртността от 50% (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Астролог предупреждава: В никакъв случай не се женете този четвъртък - работата ще завърши с развод
x