Щурм няма пари за Кирил Десподов

Футбол

Щурм няма пари за Кирил Десподов

13100
на 05.07.2020
Щурм няма пари за Кирил Десподов
Автор:   ПИК

Шансовете Кирил Десподов да играе в Щурм и през следващия сезон граничат с нулата, твърди австрийското издание "Клайне Цайтунг".

препоръчано

Причината е, че австрийският клуб намалява бюджета си с 25% и няма да има финанси за нов наем или откупуването на българския национал от Каляри.

Десподов прави силен сезон в тима от Грац и има 8 гола в първенството, което го прави водещ реализатор на тима, пише "Монитор".

След края на сезона обаче той ще трябва да се върне в Каляри и да чака решение за бъдещето си. Договорът му изтича през лятото на 2023 г. Италианците на няколко пъти обявиха, че са много доволни от развитието на крилото в последната година, но не да дали ясни индикации имат ли намерение да го задържат или отново ще го пратят под наем.

Сподели:
Бомба x
НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо
ПИК TV x
СКАНДАЛ В ПИК TV! Свидетелят на Манолова неадекватен - Ива Николова му подари тест за наркотици, той не го направи! Заплаши депутати от ГЕРБ: Ще видите какво ще стане с вас (НА ЖИВО) СКАНДАЛ В ПИК TV! "Свидетелят" на Манолова неадекватен - Ива Николова му подари тест за наркотици, той не го направи! Заплаши депутати от ГЕРБ: Ще видите какво ще стане с вас (НА ЖИВО)
ново
Днес: 238
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това