ЮАР слага край на „сухия режим“

Африка

ЮАР слага край на „сухия режим“

8263
на 16.08.2020
ЮАР слага край на „сухия режим“
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В ЮАР ще възобновят продажбите на алкохол и цигари от следващата седмица, предаде АФП, цитирана от БГНЕС.

препоръчано

Южна Африка ще премахне свързаната с коронавирус забрана за продажба на алкохол и тютюневи изделия от понеделник - 17 август, заяви президентът Рамафоса.

"Ограниченията за продажба на тютюн ще бъдат премахнати, забраната за продажба на алкохол също ще бъде премахната, но при определени условия", каза Рамафоса, като обяви облекчаването на някои ограничителни мерки, наложени заради пандемията от коронавируса.

Забраната за продажба на алкохол беше въведена на 12 юли, за да се ограничи броят на пациентите, пострадали след злоупотреба със спиртни напитки в болниците, претоварени заради пандемията с COVID-19.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК