Юлияна Дончева се върна в училище

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Юлияна Дончева се върна в училище

19726
на 04.02.2021
Юлияна Дончева се върна в училище
Автор:   ПИК

Юлияна Дончева реши да признае нещо лично за семейството си и по-конкретно за по-малкия си син. Тя разкри, че той въобще не е мотивиран да заляга над уроците.

препоръчано

"Той въобще не ги поглежда, освен ако няма някой над главата му. Все още няма създаден навик да го прави, защото е малък", призна бизнес дамата.

Дончева добави, че дори по време на онлайн обучението, малкото й момче не иска да учи, макар и срещу него виртуално да има преподавател. "Аз трябва да съм до него и да го ръчкам и това е проблем, с който се сблъскват много хора", смята тя.

"Много внимателно трябва да се борави с мерките. Ако говорим за образователната система, трябва да предприемем по-гъвкав вариант, особено за семействата, където и двамата родители работят и нямат възможност да се занимават изцяло с детето си", каза тя. 

Сподели:
Бомба x
Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 172
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това